Digit
O nama Posao Novosti KontaktAkcije i najave


ŠKOLSKI CENTAR

Znanje je ključni resurs uspešnog poslovanja

U današnjem poslovnom okruženju, nova znanja i veštine su potrebnija češće nego ikada. Vašem IT timu potrebno je stalno usavršavanje kako bi ostao u vrhu najnovijih Oracle tehnologija u cilju optimizacije poslovanja. Bez obzira na to, da li planirate da primenite ili ste već korisnik Oracle proizvoda i razvojnih alata, obuka stručnog kadra je od suštinskog značaja za uspešan rad vaše kompanije.

DIGIT je ovlašćen Oracle Partner za kurseve Oracle Univerziteta

Ugovori: Oracle Approved Education Provider
Oracle Education Resseler

Kurseve izvodimo po standardima Oracle korporacije. Za polaznike je obezbedjena originalna Oracle e-kit literatura i Oracle Sertifikati koji su jedinstveni i priznati u celom svetu.

U Digit Školskom Centru dostupna vam je obuka za najnovije i najsloženije Oracle proizvode i alate: Oracle Database,  JAVA, WebLogic, SUN Solaris, RAC ang GRID, SQL and PL/SQL, Forms, Reports i druge.

Digit Školski centar osnovan je 1990. godine. Iskustvo u oblasti obuke i hiljade zadovoljnih polaznika iz renomiranih kompanija rezultat su našeg kontinuiranog i profesionalnog pristupa kvalitetu nastave i savremeno opremljenog DIGIT Školskog Centra.

Naš primarni cilj je zadovoljstvo polaznika. Upravo oni, već dve decenije, ocenjuju rad DIGIT Školskog Centra sa najvišim ocenama, što je najbolji dokaz naše posvećenosti svakom polazniku.

Školski centar: